WereldWinkel Nieuwerkerk aan den IJssel

Wereldwinkel Nieuwerkerk aan den IJssel (Zuidplas) is gevestigd in een voormalige schoolmeesterswoning. Dit sfeervolle pand bevindt zich aan de Dorpsstraat 51a in het Oude Dorp. Iedereen is van harte uitgenodigd voor een bezoek aan de inspirerende winkelruimte met sprankelende Wereldwinkel kleuren.

Voor een cadeautje éérst naar de Wereldwinkel

Smaakvolle wijnen uit Zuid-Afrika, trendy accessoires voor uw woning en decoratief serviesgoed uit Thailand, modieuze sjaals en sieraden uit India. Daarnaast vindt u een breed assortiment FairTrade food producten als chocolade, koffie, thee, rijst, etc. Met ieder product dat u koopt in de Wereldwinkel, draagt u bij aan eerlijke handel. Bovendien helpt u de makers bij het verbeteren van hun leefomstandigheden, opleidingsmogelijkheden voor de kinderen en het produceren onder goede sociale en milieuvriendelijke omstandigheden. Een bezoek aan de Wereldwinkel is altijd een ware ontdekkingstocht.

Openingstijden:
dinsdag t/m vrijdag 09.30 - 17.30 uur
zaterdag 09.30 - 16.30 uur

Wereldwinkel Nieuwerkerk aan den IJssel
Dorpsstraat 51a
2912 CA Nieuwerkerk aan den IJssel (Zuidplas)
Telefoon: 0180 - 319458

Email: wereldwinkel.nieuwerkerkijssel@gmail.com
Wilt u ons volgen op twitter, ons Twitter adres is @WereldWinkelNwk
Website http://nieuwerkerkijssel.wereldwinkel.nl/

FairTrade
De Wereldwinkel verkoopt originele cadeaus en (h)eerlijke levensmiddelen uit andere culturen. Onze producten zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. Omdat de producenten - zoals zilversmeden, pottenbakkers en koffieboeren - er een rechtvaardige prijs voor krijgen, kunnen ze een menswaardig bestaan opbouwen.

foto_winkel

nov2013-fairtrade-cadeauwinkel500

  • Facebook