Meesterbloembinderij Coen van Buuren

Meesterbloembinderij Coen van Buuren is een luxe bloemenwinkel waar ons kleine en gastvriendelijke team uw wensen op creatieve en professionele wijze invult. De winkel waar voorheen een schoenenwinkel in gevestigd was, is grondig verbouwd en voorzien van een modern en fris interieur. U kijkt uw ogen uit in de grote en ruime winkel, waar kwaliteit en vakmanschap sterk tot uiting komen!

Coen van Buuren heeft meer dan 30 jaar ervaring in de bloemsierkunst en heeft de hoogste opleiding in de Nederlandse bloemsierkunst genoten en mag zich met recht ‘Meester in de Bloemsierkunst’ of ook wel ‘Erkend Bloemsierkunstenaar’ noemen. Hij maakt niet zomaar een standaard boeket, maar kijkt naar het totale beeld: bewust zijn van de vormgeving en kleurstelling zonder de wensen van de klant uit het oog te verliezen.

Naast een ruim en divers assortiment bloemen en planten, kunt u bij ons ook terecht voor kwaliteits glas- en aardewerk en cadeau- en decoratie artikelen. Wij zijn exclusief verkooppunt van het aardewerk van Ecri pottenbakkers. Wij zijn aangesloten bij Fleurop en verzorgen uw bloembestellingen door heel Nederland. Ook verzorgen wij rouw- en trouwbloemwerk, interieuradvies, kantoorbeplanting en groenonderhoud. Bent u op zoek naar iets aparts, dan bent u in onze bloemenwinkel zeker aan het juiste adres, maar ook voor een wekelijks bosje bloemen bent u van harte welkom!

Meesterbloembinderij-Coen-van-Buuren-

Openingstijden

Maandag:      13.00u – 17.30u
Dinsdag:        08.30u – 17.30u
Woensdag:    08.30u – 17.30u
Donderdag:   08.30u – 17.30u
Vrijdag:          08.30u – 19.00u
Zaterdag:       08.00u – 17.30u
Zondag:        gesloten

Wilt u uw eigen creativiteit ook eens de vrije hand geven? Dát kan! Wij organiseren workshops bloemschikken welke door de ‘Meester’ zelf worden gegeven. Deze gezellige workshops vinden plaats op de speciaal hiervoor ingerichte verdieping van onze bloemenwinkel. U werkt met kwaliteits bloem- en groenmateriaal en krijgt de beschikking over alle benodigde gereedschappen. U wordt verwelkomd met koffie/thee en natuurlijk wat lekkers. Na een informatieve en leerzame groepsinstructie kunt u zelf aan de slag. De avond eindigt met een hapje en drankje én u gaat natuurlijk naar huis met knap staaltje eigen ‘bloemschikkunst’ waar u nog geruime tijd plezier van zult hebben!

Logo Meesterbloembinderij Coen van Buuren

Meesterbloembinderij Coen van Buuren
Dorpsstraat 41
2912 CA  Nieuwerkerk aan den Ijssel
Tel. 0180-316868
Fax 0180-390272
E-mail:info@meesterbloembinderij.nl
Internet: www.meesterbloembinderij.nl
Facebook: https://www.facebook.com/Meesterbloembinderij

logo fleurop

  • Facebook